Ibrahim Hanaf

Hvem er Jeg

Mine damer og herrer – I bydes hjerteligt velkommen til min hjemmeside. Mit navn er Ibrahim og til dagligt læser jeg på uni og arbejder ved siden af studiet, hvilket jeg har gjort i en lang årrække. Desuden er jeg også aktiv inden for forskellige frivillige foreninger og laver frivilligt arbejde. Som noget nyt i tidens løb figurerer to af mine gode kammerater i nogle af videoerne, som uploades løbende på vores diverse sider, herunder hhv. Shah Faisal og Ayaanle Jama. Èn af dem varetager biologidelen, mens den anden skiftes med mig i forhold til matematik-videoerne. 

Min interesse i de naturvidenskabelige fag skinnede ret meget igennem i gymnasietiden. Efter endt HF var jeg klar over at jeg på et tidspunkt skulle forsøge at lave nogle videoer, hvor jeg bl.a. forklarer gymnasiestoffet inden for matematik, fysik, kemi og biologi. Da jeg så kom på universitetet fandt jeg straks ud af, at min entusiasme voksede i forhold til de givne fag i 1. studieår, hvor vi havde kurser som Calculus 1+2, statistik, fysik, kemi og biologi.

Dette koncept jeg er i gang med har jeg længe tænkt over, hvilket jeg er dybt fascineret af og kommer til at minde lidt om konceptet af ”Khan Academy”, som jo efterhånden er ret kendt overalt i verden.

Mange hilsner

Ibrahim